Για εμάς κάθε μικρό ή μεγάλο έργο σας είναι το ίδιο μοναδικό και ξεχωριστό

Οι εγκαταστάσεις της Φοινίτσης Duct Technic IKE βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο στο Βιομηχανικό Πάρκο Φοινικιάς, Ηράκλειο.

Η εταιρεία μας με έμφαση στην ανανέωση και την τεχνολογία αιχμής έχει εξοπλίστεί με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής αεραγωγών έχοντας ως κύριο σκοπό την αρτιότερη αποπεράτωση του κάθε έργου και τον εκμηδενισμό χρονοβόρων διαδικασιών καταργώντας παρωχημένες τακτικές του παρελθόντος.

Με μια πλήρη σειρά εξαρτημάτων άριστης εφαρμογής επιτυγχάνεται με απόλυτη ακρίβεια η ιδανική μεταφοράς του αέρα μέσω των κεντρικών συστημάτων της Φοινίτσης Duct Technic IKE στον επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο.

Η Φοινίτσης Duct Technic IKE διαθέτει ομάδες προετοιμασίας δύο ή τριών ατόμων και ομάδες πέντε ή περισσότερων τεχνικών στο χώρο τοποθέτησης.

Η Φοινίτσης Duct Technic IKE διαθέτει ομάδες προετοιμασίας δύο ή τριών ατόμων και ομάδες πέντε ή περισσότερων (αναλόγως του project) τεχνικών στο χώρο τοποθέτησης.

Επίσης διαθέτουμε ειδικούς γερανούς ανύψωσης για την εφαρμογή υλικών σε χώρους όπου απαιτείται, μια υπηρεσία μοναδική στην εταιρεία μας.

Τα έργα μας αφορούν ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών και απαιτήσεων, από μία απλή εφαρμογή εξαερισμού κουζίνας μικρού εστιατορίου έως έργα Ολυμπιακών απαιτήσεων και κλίμακας αρκετών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων!

Επικοινωνήστε τώρα με την ομάδα μας για να ορίσουμε μία συνάντηση στην οποία θα προσδιορίσουμε το πλαίσιο της δικής σας εφαρμογής και να σας παρέχουμε μία πλήρη οικονομοτεχνική προσφορά.

Γιατί θα μας επιλέξετε

Γιατί έχουμε 44 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική αγορά, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άρτια λειτουργία των συστημάτων μας και με τον μηχανολογικό εξοπλισμό παραγωγής και τοποθέτησης που διαθέτουμε μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κόστη και χρόνους παράδοσης.

Οι αριθμοί μιλούν:

44 χρόνια

εμπειρίας και έργων

904+

σημεία εφαρμογής στην Κρήτη

1,500 μ2

εγκαταστάσεων

σημεία εφαρμογής στην υπόλοιπη Ελλάδα

τόνοι γαλβανισμένου μετάλλου

μέτρα μονώσεων αεραγωγών

τόνοι ανοξείδωτου μετάλλου

ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΦΟΙΝΙΤΣΗΣ - Duct Technic, Ηράκλειο Κρήτη
ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΦΟΙΝΙΤΣΗΣ - Duct Technic, Ηράκλειο Κρήτη
portfolio_0009_IMG_0505
Αεραγωγοί εξαερισμού κλιματισμού, Καπναγωγοί - καμινάδες
Σχεδίαση, κατασκευή και εφαρμογή δικτύων εισαγωγής φρέσκου αέρα σε επαγγελματικούς χώρους ή κατοικίες. αγωγών απαγωγής αέρα, Εφαρμογή δικτύων κλιματισμού (θέρμανσης και ψύξεως)
ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΦΟΙΝΙΤΣΗΣ - Duct Technic, Ηράκλειο Κρήτη
portfolio_0027_IMG_7855
portfolio_0027_IMG_7855
Αεραγωγοί εξαερισμού κλιματισμού, Καπναγωγοί - καμινάδες, μηχανήματα εξαερισμού (ανεμιστήρες), στόμια κλιματισμού, Εναλλάκτες αέρος, Εύκαμπτοι αεραγωγοί, Εξαεριστήρες αεραγωγών, Απορροφητήρες εστιών, Κουρτίνες Αέρος, Μηχανήματα καθαρισμού αέρα
Αεραγωγοί εξαερισμού κλιματισμού, Καπναγωγοί - καμινάδες